overonsDe geschiedenis van ons kantoor gaat terug tot 1965 met wijlen Dhr Julien Coppens, stichter en voormalig kantoordirecteur en echtgenote Yvonne Dhaene die hun passie en ervaring als financieel- en verzekeringsexperten doorgaven aan hun zoon Bart. Toen Bart in 1984 op zijn beurt in het huwelijk trad met Lut Cocquyt runden ze al gauw gezamenlijk het kantoor dat zich vooral richt tot particulieren, alsook kleinere kmo’s.

‘Focus is onze doorgedreven persoonlijke service, flexibiliteit, beschikbaarheid en advies op maat dat een Vlaams familiebedrijf zo typisch kenmerkt. Met het aantreden van de derde generatie in de persoon van dochter Astrid is de continuïteit van ons kantoor alvast verzekerd!’ Aldus de trotse zaakvoerders.

Kantoor Coppens te Nevele behartigt uw belangen voornamelijk op vlak van verzekeringen, – spaar en beleggingsproducten alsook kredieten. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar verbinden wij er ons toe het aanbod van diverse verzekeringsmaatschappijen en kredietverstrekkers kritisch te vergelijken en de beste voorwaarden voor u te bekomen.

historiekBovendien hebben wij doorheen de jaren voornamelijk expertise verworven in een correcte en snelle schade – afhandeling. Als uw persoonlijk adviseur staan wij steeds aan uw kant en door goede contacten met onze partnermaatschappijen proberen wij steeds een maximale service voor u te bekomen. Zo getuige ook de mogelijkheid om via onze site uw schade – aangifte online te registreren alsook het ter beschikking stellen van innovatieve tools zoals de ‘calculator’. Dit is een toepassing waarmee u in geen tijd uw loon, pensioen, woonkrediet, investeringsplan enzovoort kan berekenen. Tot slot kan u ons doorlopend bereiken op het permanent noodnummer 09 – 371 57 00.